Alakformáló:

Az alakformálás magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása a cél. Alapvetően a zene ütemére dolgozunk, de ez nem megkötés, ugyanis az elsődleges szempont a helyes és biztonságos végrehajtás. Célja a teljes testi kondíció javítása. Az alakformáló edzéseknek köszönhetően javul a testtartás, fejlődik az állóképesség és az izmok tónusosabbá válnak. Különböző eszközöket használunk edzettségi szinttől függően: step-pad, kézisúlyzó, gumikötél, fit-ball stb.
Ez után következik a nyújtás, ami szintén nagyon fontos része az edzésnek.

Függesztett jóga:

Az aerial yoga alapjaira épülő, felfüggesztéses eszköz használatával, erősítő és nyújtó gyakorlatok összessége. Lassú és lágy mozdulatokkal, CORE-izom erősítő és egyensúly érzék fejlesztő óra típus.

Full Body:

Újrakezdők, vagy akik kíváncsiak, hogy mire képes a testük. Kicsit intenzívebb óratípus, de csak a saját korlátaidon belül. Köredzés jellege miatt, már megismerkedhetünk néhány eszközzel is.

FittBox:

A Box, Thai Box, Kick Box mozdulatait alapul véve egy lendületes, dinamikus óra az állóképesség és erő fejlesztéséért, a jó hangulatért. Gyere el, próbáld ki!

Alakformáló Gerinctréning:

Az óra első harmadában az intenzitás fokozatos emelésével növeljük a pulzust, hadd olvadjanak a kilók. Edzés közepén történik a teljes test erősítése, hogy izomzatunk tónusosabbá váljon (különös hangsúlyt fektetve a kritikus zónákra: kar, has, láb, popsi), végül az utolsó harmadban alaposan kilazítjuk, mobilizáljuk, majd ellazítjuk a testünket.

Preventív Alakformáló:

Az élet 50 után sem áll meg, nem kell lemondani a rendszeres mozgásról és arról, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha szeretnéd tested fitten, jó formában tartani, gyere el Preventív Alakformáló óránkra.
Gerincünk védelmét szem előtt tartva mozgatjuk át testünket, különös figyelmet szentelve a váll- és csípő közüli izmoknak.
Ha derék- vagy hátfájással küzdesz, ha nehezen emeled a karod, ha érzékeny a csípőd, térded, de szeretnél mozogni, figyelni az egészségedre, ez az óra Neked szól!