Major-Fitnesz-logo
Személyi edzés: f Csoportos órák: f

VISSZATÉRÍTÉSI ÉS VISSZAKÜLDÉSI SZABÁLYZAT

 

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek.

További vissza nem térítendő tételek:

  • Ajándékkártya
  • Letölthető szoftvertermékek
  • Néhány egészségügyi és testápolási cikk

A visszaküldés befejezéséhez nyugtára, számlára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Kérjük, ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtunk:

  • Feltűnő használati nyomokkal termékek
  • Termék, amelyet kinyitottak.
  • Bármely elem, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy hiányoznak alkatrészei nem a mi hibánkból.
  • Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek

 

 

Miután megérkezett és megvizsgáltuk visszaküldését, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napon belül automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártyája vagy az eredeti fizetési mód.

Késő vagy hiányzó visszatérítés

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután lépjen kapcsolatba hitelkártya-kibocsátójával, eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: {email address}.

Eladó tételek

Csak a normál árú termékek után téríthető vissza. Az akciós termékek nem téríthetők vissza.

 

 

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön nekünk egy e-mailt a(z) {email address} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

 

 

Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha az árut nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját magának küldte ki a rendelést, hogy később átadhassa Önnek, visszaküldjük az ajándékozónak, és ő tájékozódik a visszaküldésről.

 

 

A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

Ha drágább termékeket küld vissza, fontolja meg nyomon követhető szállítási szolgáltatás igénybevételét vagy szállítási biztosítás megvásárlását. Nem garantáljuk, hogy a visszaküldött terméket megkapjuk.

 

 

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk a(z) {email} címen vagy küldjön itt üzenetet:

Kapcsolat-üzenet