Gyöngyvér órái
 • GERINCTRÉNING
  📅 Hétfő, 09:00 – 10:00
 • ERŐSÍTŐ+GERINC
  📅 Péntek, 09:00 – 10:00
 • DISCO DANCE AEROBIC
  📅 Péntek, 18:00 – 19:00
 • GYERTYAFÉNYES FLOW JÓGA
  A HÓNAP UTOLSÓ VASÁRNAPJÁN
  📅 Vasárnap, 17:00 – 18:00

Gyerekkorom óta életem része és szívem csücske a tánc és a mozgás, így ebben az irányban is tanultam tovább. A Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem divattánc szakon és ez idő alatt csináltam meg a sportedző, pilates oktató és gerinctréner tanfolyamokat. Később elvégeztem egy jógaoktató képzést, jelenleg ajurvédikus jógaterapeutának tanulok, mélyítve a tudásomat, hogy szélesebb körben segíthessem a hozzám fordulókat. A Major Fitnesz-ben gerinctréninget és egy dinamikus, step pados erősítő órát tartok jelenleg, ahol az óra második felében a gerinctréningen használt gyakorlatokat is végezzük. Várlak Titeket szeretettel az óráimon!
Szabó Gyöngyvér

GERINCTRÉNING: az óra lassabb egy hagyományos erősítő órához képest, de dinamikus jellegű. Nagy hangsúlyt fektetek az egyensúly fejlesztésére, a törzsizmok megerősítésére, lehetőségünk van a mélyebben fekvő izmok erősítésére is. Az óra közben és a végén is szerepet kap a nyújtás, gyakran használok egy-egy jóga gyakorlatot, amelyekben a nyújtás és az erősítés kéz a kézben jár. Alapvetően preventív jellegű az óra, de bátran jöhetsz akkor is, ha a gyógytornászod vagy orvosod ajánlotta.

ERŐSÍTŐ+GERINC: ezen az órán ötvözöm, a hagyományos step pados erősítő órát a gerinctréninggel. Az óra első felében step padot és más eszközöket használva lépegetünk, erősítünk. Az óra ezen fele intenzív, olykor izzasztó :), majd a második felében a talajon különböző izgalmas gerinc körüli izmokra fókuszáló, valamint egyensúlyfejlesztő, mélyizom erősítő gyakorlatokat végzünk.

GYERTYAFÉNYES FLOW JÓGA: A jóga az erősítés és nyújtás tökéletes egyensúlyán túl nyugtatja az idegrendszert és az elmét. Legyél kezdő vagy haladó, ezen az órán megtalálod a kihívást! 🙂 Gyertyafény, illóolaj és gyógynövényes tea teszi teljessé az órát 🧘‍♀️
Várlak szeretettel!

DISCO DANCE AEROBIC: Akik szeretik a táncos, koreografált órákat és szeretnének “disco hangulatban” kikapcsolódni. Ez az óra a hagyományos dance aerobic és a koreografált step ötvözése!
Együtt várunk Mindenkit minden hónap első péntekén 18h-tól Gyöngyvér és Trixi! 🎈