Major-Fitnesz-logo
Személyi edzés: f Csoportos órák: f
Ede órái
  • FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS
    📅 Csütörtök, 17:00 – 18:00
 

 

Sziasztok!
Komáromi Ede vagyok, 13 éve gimnáziumi testnevelő tanár, 20 év versenyszerű birkózás után úgy éreztem, szeretném átadni másoknak is a sport szeretetét és jótékony hatásait.
A több éves válogatott sportolói, testnevelő tanári és edzői tapasztalatom, hogy a betegségek, sérülések megelőzése, az örömteli mozgás, egészségünkre való odafigyelés a legjobb hosszútávú befektetés.
Az edzéseimet ennek szellemében építem fel. Az edzések a vendégkör fizikai állapotától függően tartalmaznak rehabilitációs vagy épp prevenciós (sérülést- és gerincproblémát megelőző) gyakorlatokat, mobilitásfejlesztést és a főbb izomcsoportok erősítését.
Kedvenc edzéstípusom a Funkcionális köredzés, melyben ötvözöm a saját testsúlyos, valamint a súlyzós és kiseszközös gyakorlatokat, illetve rendszeres elemei edzéseimnek a különböző funkcionális eszközök (gumiszalagok, instabil felületek: egyensúly párna, SMR henger, fit-ball, softball, TRX, Gymstick, koordinációs létra, step pad)
Fontosnak tartom a vidám légkört az edzéseken, mert egy barátságos, oldott közegben a vendégek is könnyebben túl tudnak jutni a sporttevékenység fárasztó részein, így jobban el tudják érni a céljaikat.
Jó hangulatú, változatos edzésekkel várlak! 🤗
Tőlem minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy céljaidat elérd, legyen az az egészséges életérzés, jó közérzet, vagy a zsírégetés! 😉