Trixi órái

Gyermekkorom óta foglalkozom sporttal, így életem részévé vált a mozgás. A fitness legtöbb ágában már kipróbáltam magam. 2001 óta tartok órákat; az alakformálás és a kikapcsolódás mellett célomnak tekintem, hogy a sport ne csak, mint eszköz, hanem mint életforma épüljön be az emberek mindennapjaiba és vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat óráimon, feltöltődjenek, s az ott kapott energiával és lendülettel könnyebbé és boldogabbá tegyem mindennapjaikat.
ALAKFORMÁLÓ órákat,
KOREOGRAFÁLT STEP-AEROBIC-ot,
FIT-BALL-t és különböző
ZSÍRÉGETŐ órákat tartok.
STEP órám koreografált, táncos elemeket tartalmaz, de igyekszem jól követhetően betanítani az elemeket.
ZSÍRÉGETŐ óráimon a folyamatos mozgás jellegéből adódóan, kimondottan zsírégető tartományban történik az edzés 60 percen keresztül és állóképességfejlesztő is egyben.
ALAKFORMÁLÓ óráimon igyekszem átmozgatni az összes izmot különféle izomspecifikus gyakorlatokkal, súlyzók, gumikötelek, step-padok és egyéb eszközök használatával.
FIT-BALL óráim népszerűsége abban rejlik, hogy a Fit-ball labdákon ülve/fekve a test izmait végig tónusban kell tartanunk, miközben erősítjük a különböző izomcsoportokat is.
Óráimon a főszerep a vendégeimé, én csak koordinálom a csapatot és megpróbálok jó hangulatot teremteni.
DISCO DANCE AEROBIC:
Akik szeretik a táncos, koreografált órákat és szeretnének “disco hangulatban” kikapcsolódni. Ez az óra a hagyományos dance aerobic és a koreografált step ötvözése!
Együtt várunk Mindenkit minden hónap első péntekén 18h-tól Gyöngyvér és Trixi! piros lufi